Skip to main content
KONKURRENCEDYGTIGE OG FORNUFTIGE PRISER

LÆGNING AF TRÆGULV – ET SMUKT OG NATURLIGT GULV

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke og naturlige. De er dejlige at gå på, og de holder en behagelig temperatur året rundt. Kunne du også godt tænke dig et massivt gulv i træ, står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder lægning af trægulv i blandt andet København, Hillerød og hele Nordsjælland.

VEDLIGEHOLDELSE AF DIT NYE GULV

Når du skal vælge nyt gulv i træ, er det vigtigt at overveje, hvor meget vedligeholdelse du er villig til at lægge i det.

Et råt trægulv er smukt, men vi anbefaler altid, at gulvet bliver behandlet med enten lak, lud, olie eller maling. Ellers bliver det stort set umuligt at holde rent. Et malet, bejdset eller lakeret trægulv er let at rengøre, og det tillader stadig træet at vise sig fra sin bedste side.

Lægning af trægulv er en slidstærk løsning, når du vælger den rigtige træsort. Vi hjælper dig med at finde et trægulv, der passer til dine ønsker og dit budget

MULIGHEDER I FORBINDELSE MED LÆGNING AF TRÆGULV:

  • Brædder og planker

  • Massiv og lamel parket

  • Lamel

  • Laminat

  • Klodser

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Overvejer du at få lagt et nyt trægulv, og kunne du tænke dig en pris? Ring til os og få et uforpligtende tilbud på lægning af trægulv til din bolig, institution eller virksomhed i København eller Nordsjælland Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud på et billigt trægulv.

SKAL VI HJÆLPE DIG?


Overvejer I at få lagt et nyt gulv? Benyt vores kontaktformular og få et tilbud på netop din opgave.