TÆPPER

VÆGFLISER OG VÆG TIL VÆG TÆPPER

Få lagt væg til væg tæpper af en professionel. Det går hurtigt og ligger perfekt bagefter. Har du været i en tæppebutik og blevet overvældet af muligheder og ting du skal forholde dig til?

​Få et professionelt bud på det bedste væg til væg tæppe til dit hjem eller kontor.

Vi måler op, har tæppeprøver med og rådgiver dig om mulighederne. 

Du kan være sikker på at tæppet monteres, så det ligger helt perfekt. Du får det hele leveret og monteret, så du hurtigt kan tage rummet i brug.

Vi tjekker også undergulvet for dig, så det bliver helt som det skal. Måske knirker dit gulv eller der er ujævnheder, og det skal bare være i orden.

FORDELE VED VALG AF TÆPPE/ TÆPPEFLISER

  • Fungerer lyddæmpende på et rum, og kan forbedre akustikken i lokalet
  • Velegnet til alle lokaler
  • Kan fås og kombineres i mange forskellige farver
  • Nemt at vedligeholde og udskifte
  • Har en varmeisolerende effekt på rummet

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Overvejer du at få lagt et væg til væg tæppe? Ring til os og få et uforpligtende tilbud på montering af et væg til væg tæppe til din bolig, institution eller virksomhed. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479