GULVBELÆG­NING I BOLIG­FORENINGEN

Hos SP Gulve tilbyder vi renovering og gulvbelægning af trappeopgange til boligforeninger. Vi har 15 års erfaring i branchen med gulvlægning.

Derfor vejleder og rådgiver vi jer til hvilket gulv, der egner sig bedst til trappeopgange, så det både har lang holdbarhed, er slidstærkt og samtidigt er nemt at rengøre. Det er vigtigt, at belægningen er skridsikker, og der kan supplerende lægges noget trindæmpende under gulvet, så det ikke larmer i hele opgangen, når det betrædes.​

I opgangen lægges der oftest et linoleumsgulv, da det er ekstremt holdbart, det er slidstærkt og nemt at rengøre. Afhængig af vandbelastningen i opgangen kan man med fordel montere et vinylgulv, som har mange af de samme egenskaber, men som også er særdeles effektivt hvis gulvet udsættes for meget vand, da det er vådrumssikret.

Vores ansatte er alle faglærte, og vi kommer naturligvis altid som aftalt, ligesom vi overholder de aftalte deadlines ift. opgaven. Vi vægter kommunikation, rådgivning, og vejledning højt, og vi ønsker at levere et godt håndværk hver gang.

Vores kontor ligger i Hillerød, men vi kører rundt til hele Nordsjælland, København og omegn for at montere gulve.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi kommer meget gerne ud, og ser på jeres virksomhed eller på det rum I ønsker at få lagt nyt gulv i, så vi kan snakke om jeres ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet er altid uforpligtende.

I er også velkomne til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479