LÆGNING AF VINYLGULVE – SLIDSTÆRKE OG LANGTIDS­HOLDBARE GULVE

Et vinylgulv holder til det hele og har lyddæmpende egenskaber, som gør det til en fornøjelse at bruge. Vinylgulv egner sig til rum, som skal være lette at holde og gøre rene. Dit køkken er en travl arbejdsplads, hvor fedt, snavs og tabte madvarer ofte mødes med gulvet.

Her duer det ikke med et gulv, der kræver meget pleje. Det skal være nemt og hurtigt at tørre op.

Der kommer ikke mærker i et vinylgulv på samme måde, som der gør i et trægulv. Især billige trægulve får hurtigt nogle hak fra skohæle, møbler eller ting, der bliver tabt på gulvet.​

Vores gulvfirma tilbyder professionel lægning af vinylgulve i blandt andet Hillerød, Allerød og resten af Nordsjælland samt i hele København.

MONTERING AF VINYL I VÅDRUM

Vådrumsvinyl er et rigtig godt alternativ til fliser på dit badeværelse. Vinyl er behageligt at gå på og har flere fordele i forhold til fliserne. Overfladen på et vinylgulv er lettere at holde ren, det er billigere, og så er det hurtigere at montere end fliser.

Et vinylgulv til badeværelse finder du også i en skridsikker version, som gør det til en sikker oplevelse for børn og ældre med usikker gang. Vådrumsvinyl er vandafvisende og let at tørre af. Samtidig har det ikke flisernes sårbarhed overfor kalk og andre aflejringer.

FORDELE VED AT VÆLGE LINOLEUMSGULV

  • Holdbart og yderst slidstærkt

  • Blødt at gå på

  • Lyddæmpende

  • Nemt at holde rent

  • Kan bruges i alle rum – også på badeværelser

  • Svært at slide op i en bolig

  • Fås i mange farver og mønstre

  • Allergivenligt

HVAD ER FORSKELLEN PÅ ET LINOLEUMSGULV OG ET VINYLGULV?

Linoleum fremstilles af naturmaterialer og indeholder bl.a. linolie og fremstilles af savsmuld, korkmel, kogt linolie, harpiks, tørremiddel og farvepigment.

Vinylgulve er derimod fremstillet af PVC. Gulvene er ftalatfrie og har oftere et mere blankt udseende i overfladen end linoleumsgulve.

KONTAKT OS I DAG FOR ET GODT TILBUD PÅ LÆGNING AF LINOLEUMSGULVE

Vi kommer meget gerne ud og ser på din virksomhed eller på det rum, du ønsker at få lagt linoleumsfliser i, så vi kan snakke om dine ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet på vores montering af linoleumsgulv er altid uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på et linoleums klikgulv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479