AFRETNING AF BETON­GULVE

AFRETNING AF BETONGULVE – NIVELLERING I HØJ KVALITET

Er du på udkig efter en ekspert i afretning af betongulve?

​Så har du fundet det rette sted. Hos SP Gulve har vi mere end 15 års erfaring med gulve, og vi laver alle former for opretning og nivellering af gulve, og det sker altid i høj kvalitet.

Vi holder til i Allerød, men vi servicerer også kunder i blandt andet København, Hillerød og Nordsjælland. Vi arbejder især for privatkunder, men vi arbejder også for virksomheder, boligforeninger og den offentlige sektor.

NIVELLERINGEN SIKRER ET PLANT GULV UDEN UJÆVNHEDER

Vi har stor ekspertise med afretning af betongulve. Samtidig yder vi professionel rådgivning og vejledning, så vi sikrer, at vores kunder træffer de bedste valg og får de bedste gulvløsninger.

Afretning af gulve kan være nødvendigt, hvis der for eksempel skal lægges fliser på et betongulv. Det kan også være nødvendigt, hvis der skal lægges vinyl, linoleum eller visse typer trægulve.

Afretningen, eller rettere nivelleringen, sikrer, at gulvet er helt plant. I modsat fald kan belægningen blive ujævn. Udover det æstetiske sikrer det, at belægningen ikke tager skader, herunder at eventuelle fliser ikke knækker.

Vi afretter især ældre gulve, men det kan også være i forbindelse med ny- og tilbyggeri. Vi sikrer naturligvis, at vi afleverer et godt og solidt håndværk. Derfor bliver vores medarbejdere løbende uddannet i de nyeste teknikker og materialer.

KONTAKT OS FOR AT HØRE OM AFRETNING AF BETONGULVE

Du er velkommen til at høre mere om afretning af betongulve og om vores priser. Vi fortæller også gerne mere om gulvbelægninger. Desuden kommer vi gerne ud for at se på opgaven og få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479