OM OS SP GULVE

SP GULVE MED MERE END 15 ÅR I BRANCHEN

SP Gulve er stiftet i 2008 og ejes af Steffen Pries, der har mere end 15 års erfaring i gulvlægningsbranchen. Virksomheden er et mindre gulvfirma med faste medarbejdere, der løbende bliver uddannet i de nyeste teknikker og materialer til gulvlægning, så at vi kan sikre vores kunder de bedste løsninger.

HOS OS TILBYDER VI

  • Høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde

  • Konkurrencedygtige og fornuftige priser

  • Stor fleksibilitet

  • En god dialog med den samme kontaktperson gennem hele forløbet

PROFESSIONELT GULVFIRMA DER LØSER ALLE TYPER AF GULVSERVICE

Overvejer du at få lagt et nyt gulv? Vi kommer meget gerne ud, og ser din bolig eller virksomhed nærmere, så vi kan snakke om dine ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet er altid uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

  • Private hustande

  • Erhverv

  • Boligforeninger

  • Det offentlige

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Overvejer du at få lagt et nyt gulv?

Vi kommer meget gerne ud, og ser din bolig eller virksomhed nærmere, så vi kan snakke om dine ønsker, og dernæst komme med en pris.

Tilbuddet er altid uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479