UNDERGULV

ER FUNDAMENTET FOR AT DIT TRÆ-, VINYL- OG LINOLEUMSGULV KOMMER TIL AT LIGGE PLANT

Undergulvet skal være i orden, ellers ødelægger du hurtigt dit nye gulv. I orden betyder i denne sammenhæng, at der ikke må være buler, revner, store ujævnheder eller andre ting, som gør undergulvet uegnet. Svømmende gulve er eksempelvis ikke bærende gulve i sig selv.

​Her er der brug for et undergulv, der giver det rigtige underlag. Undergulve skal kunne bære vægten af mennesker, møbler og udstyr.

Der skal være balance mellem behagelig affjedring og en fasthed der gør, at gulvet ikke begynder at give efter på de mest belastede områder.

Et betongulv med buler, revner eller huller medfører risiko for at det synlige gulv, der bliver lagt ovenpå, ikke holder sig pænt så længe som ønsket. Når du skal have lagt nyt gulv, er det vigtigt, at undergulvet er helt plant.


Du risikerer at der kommer revner, og at gulvet knirker meget, når betongulvet nedenunder ikke har en jævn overflade. Det er spild af penge at lægge et fint nyt gulv, hvis det bliver ødelagt på grund af et ujævnt undergulv.

FORDELE VED AT VÆLGE UNDERGULVE

Der er adskillige metoder til at lave undergulve, og hvilken der passer til dit nye gulv afhænger af den konkrete situation. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på undergulve til din bolig, institution eller virksomhed, og vælg det gulv i de materialer du ønsker.

Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud.

Tilbuddet er gratis og helt uforpligtende. I bliver som minium lidt klogere på, hvad der skal til for at I får et rigtig godt gulv, der holder i mange år.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Der er adskillige metoder til at lave undergulve, og hvilken der passer til dit nye gulv afhænger af den konkrete situation. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på undergulve til din bolig, institution eller virksomhed, og vælg det gulv i de materialer du ønsker. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud. Tilbuddet er gratis og helt uforpligtende. I bliver som minium lidt klogere på, hvad der skal til for at I får et rigtig godt gulv, der holder i mange år.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479