GULVBELÆG­NING FOR ERHVERV I KØBEHAVN OG NORDSJÆL­LAND

SP Gulve har mere end 15 års erfaring med gulvlægning for erhvervslivet, og derfor kan vi også tilbyde en professionel rådgivning, og levere et solidt og slidstærkt gulv i bedste kvalitet.

Hos SP Gulve tilbyder vi gulvlægning og gulvarbejde til alle erhverv. Uanset jeres behov, så har vi en gulvløsning til jeres virksomhed.​

  • Skoler

  • Butikker

  • Institutioner

  • Restauranter

  • Produktionshaller eller lagre

Vi monterer alle slags gulve, og derfor vejleder og rådgiver vi gerne ift. hvad der er bedst til netop den branche I befinder jer i, og jeres arbejdsplads.

Valget af det rigtige gulv til jeres virksomhed er vigtig ift. holdbarheden, vedligeholdelse og levetid. Derfor er der mange faktorer der spiller ind ved valg af gulv.

VI KØRER RUNDT TIL HELE NORDSJÆLLAND KØBENHAVN

Ved montering af nyt gulv er det ekstremt vigtigt med et stabilt og jævnt undergulv, så derfor afretter vi også disse. Derudover lægger vi slidstærke trægulve, som vi sliber og behandler, ligesom at vi reparerer og renoverer gulve.

Vi har også stor erfaring med vådrumsgulve til toiletter, store køkkener og produktionshaller eller lagre.

Vores ansatte er alle faglærte, og vi kommer naturligvis altid som aftalt, ligesom vi overholder de aftalte deadlines ift. opgaven. Vi vægter kommunikation, rådgivning, og vejledning højt, og vi ønsker at levere et godt håndværk hver gang.

Vores kontor ligger i Hillerød, men vi kører rundt til hele Nordsjælland, København og omegn, for at montere gulve til jeres virksomhed.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi kommer meget gerne ud, og ser på jeres virksomhed eller på det rum I ønsker at få lagt nyt gulv i, så vi kan snakke om jeres ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet er altid uforpligtende.

I er også velkomne til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud.​

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Har du brug for professionel vejledning og ekspertise inden for gulvbelægning? Vores dedikerede team står klar til at hjælpe dig med at realisere dine gulvdrømme!

Uanset om du leder efter den perfekte løsning til dit hjem, din virksomhed eller et større kommercielt projekt, er vi her for at sikre, at dine gulve ikke kun ser fantastiske ud, men også holder i mange år fremover.

Vores erfarne rådgivere vil lytte til dine behov og præferencer for at skræddersy en løsning, der passer til din stil, budget og tidsramme. Vi tilbyder et bredt udvalg af gulvbelægningsmuligheder, lige fra klassisk træ og slidstærkt laminat til elegant keramik og moderne vinyl.

Giv os et kald eller udfyld kontaktformularenfor en uforpligtende samtale. Lad os sammen skabe det perfekte fundament for dit rum!

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det er ikke uden grund, at danskerne er glade for trægulve. Massive trægulve er smukke, naturlige, dejlige at gå på og holder en behagelig temperatur året rundt. Når du skal vælge nyt trægulv, så er det vigtigt, at du overvejer hvor meget vedligeholdelse, du er villig til at lægge i det.

Kontakt os

SP. Gulve v/Steffen Pries

Telefon: 25 38 71 71 

E-mail: steffenpries@hotmail.com

Højrisvej 8,
​3540 Lynge

Se rutevejledning

CVR-nummer: 31381479