Skip to main content
KONKURRENCEDYGTIGE OG FORNUFTIGE PRISER

GULVBELÆG­NING HOS DET OFFENTLIGE

I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Hos SP Gulve tilbyder vi gulvlægning og gulvarbejde hos det offentlige, og vi har stor erfaring med det. Det kan være på en offentlig skole, institution eller hos en kommune. Uanset jeres behov, så har vi en gulvløsning til jer.

SP Gulve har mere end 15 års erfaring med gulvlægning i branchen, og derfor kan vi både tilbyde professionel rådgivning samt levere et solidt og slidstærkt gulv i godt håndværk. Vi har stor erfaring med gulvlægning hos det offentlige.  Det tæller bl.a. Allerød og Hillerød kommune samt en række offentlige skoler i Nordsjælland.

Vi monterer alle slags gulve, og derfor vejleder og rådgiver vi gerne ift. hvad der er bedst til netop til jeres offentlige virksomhed. Valget af det rigtige gulv til jeres virksomhed er nemlig vigtig ift. holdbarhed, vedligeholdelse og levetid. Derfor er der mange faktorer der spiller ind ved valg af gulv.

Ved montering af nyt gulv er det ekstremt vigtigt med et stabilt og jævnt undergulv, hvorfor vi afretter disse. Derudover lægger vi slidstærke trægulve, som vi sliber og behandler, ligesom at vi reparerer og renoverer gulve. Vi har desuden stor erfaring med vådrumsgulve til toiletter, store køkkener, produktionshaller eller lagre.

KOMPETENTE GULVLÆGGERE DER KØRER RUNDT PÅ HELE SJÆLLAND

Vores kontor ligger i Hillerød, men vi kører rundt til hele Nordsjælland, København og omegn, for at lægge gulve.

Vores ansatte er alle faglærte, og vi kommer naturlig altid som aftalt, ligesom vi overholder de aftalte deadlines på opgaven.

Vi vægter kommunikation, rådgivning og vejledning højt, samt at levere et kvalitetsstærkt gulv, der kan holde i mange år.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi kommer meget gerne ud, og ser på jeres virksomhed eller på det rum I ønsker at få lagt nyt gulv i, så vi kan snakke om jeres ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet er altid uforpligtende.

I er også velkomne til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud.

SKAL VI HJÆLPE DIG?


Overvejer I at få lagt et nyt gulv? Benyt vores kontaktformular og få et tilbud på netop din opgave.