Skip to main content
KONKURRENCEDYGTIGE OG FORNUFTIGE PRISER

LÆGNING AF
LINOLEUMS­GULVE TILBYDES

Et linoleumsgulv er slidstærkt, nemt at vedligeholde og fås i mange forskellige farver. Har du brug for professionel lægning af linoleumsgulve i København, Hillerød, Allerød eller resten af Nordsjælland, er du kommet til det rette sted. Vores gulvmand står altid klar til at hjælpe!

DEN BEDSTE LANGSIGTEDE GULVLØSNING

Linoleumsgulvet er et naturprodukt, og derfor er det uden sammenligning den bedste langsigtede løsning, når det kommer til gulvbelægning i dag. Selvom et linoleumsgulv er praktisk, så behøver det ikke at være kedeligt at se på. Derfor kan linoleumsgulv også fås i alle farver. Gulvet kan skæres til i mønstre og være med til at angive funktionsområder, uden at gulvbelægningen giver anledning til andre metoder ved rengøringen.

Et linoleumsgulv har mange gode brugsegenskaber og dermed lang levetid. Dernæst er det nemt at vedligeholde et linoleumsgulv. Du kan gøre det rent med støvsugning eller vaske med linoleumspleje. De fleste linoleumsgulve holder fint i årtier, også selvom gulvet er lagt på en skole eller et hospital. Det betyder, at linoleumsgulv i et almindeligt hjem er næsten umuligt at slide op.

FORDELE VED AT VÆLGE LINOLEUMSGULV

  • Naturprodukt

  • Blødt at gå på

  • Lyddæmpende

  • Ridser lukker af sig selv

  • Nemt at holde rent

  • Svært at se snavs på

  • Svært at slide op i en bolig

  • Gennemtestet materiale

  • Allergivenligt

HVAD ER FORSKELLEN PÅ ET LINOLEUMSGULV OG ET VINYLGULV?

Linoleum fremstilles af naturmaterialer og indeholder bl.a. linolie og fremstilles af savsmuld, korkmel, kogt linolie, harpiks, tørremiddel og farvepigment.

Vinylgulve er derimod fremstillet af PVC. Gulvene er ftalatfrie og har oftere et mere blankt udseende i overfladen end linoleumsgulve.

KONTAKT OS I DAG FOR ET GODT TILBUD PÅ LÆGNING AF LINOLEUMSGULVE

Vi kommer meget gerne ud og ser på din virksomhed eller på det rum, du ønsker at få lagt linoleumsfliser i, så vi kan snakke om dine ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet på vores montering af linoleumsgulv er altid uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud på et linoleums klikgulv.

SKAL VI HJÆLPE DIG?


Overvejer I at få lagt et nyt gulv? Benyt vores kontaktformular og få et tilbud på netop din opgave.