Skip to main content
KONKURRENCEDYGTIGE OG FORNUFTIGE PRISER

GULVBELÆG­NING I BOLIG­FORENINGEN

Hos SP Gulve tilbyder vi renovering og gulvbelægning af trappeopgange til boligforeninger. Vi har 15 års erfaring i branchen med gulvlægning.

Derfor vejleder og rådgiver vi jer til hvilket gulv, der egner sig bedst til trappeopgange, så det både har lang holdbarhed, er slidstærkt og samtidigt er nemt at rengøre. Det er vigtigt, at belægningen er skridsikker, og der kan supplerende lægges noget trindæmpende under gulvet, så det ikke larmer i hele opgangen, når det betrædes.

I opgangen lægges der oftest et linoleumsgulv, da det er ekstremt holdbart, det er slidstærkt og nemt at rengøre. Afhængig af vandbelastningen i opgangen kan man med fordel montere et vinylgulv, som har mange af de samme egenskaber, men som også er særdeles effektivt hvis gulvet udsættes for meget vand, da det er vådrumssikret.

Vores ansatte er alle faglærte, og vi kommer naturligvis altid som aftalt, ligesom vi overholder de aftalte deadlines ift. opgaven. Vi vægter kommunikation, rådgivning, og vejledning højt, og vi ønsker at levere et godt håndværk hver gang.

Vores kontor ligger i Hillerød, men vi kører rundt til hele Nordsjælland, København og omegn for at montere gulve.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Vi kommer meget gerne ud, og ser på jeres virksomhed eller på det rum I ønsker at få lagt nyt gulv i, så vi kan snakke om jeres ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet er altid uforpligtende.

I er også velkomne til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi jer med et uforpligtende tilbud.

SKAL VI HJÆLPE DIG?


Overvejer I at få lagt et nyt gulv? Benyt vores kontaktformular og få et tilbud på netop din opgave.