Afretning af betongulvenivellering i høj kvalitet

 

Er du på udkig efter en ekspert i afretning af betongulve? Så har du fundet det rette sted. Hos SP Gulve har vi mere end 15 års erfaring med gulve, og vi laver alle former for opretning og nivellering af gulve, og det sker altid i høj kvalitet.

Vi holder til i Allerød, men vi servicerer også kunder i blandt andet København, Hillerød og Nordsjælland. Vi arbejder især for privatkunder, men vi arbejder også for virksomheder, boligforeninger og den offentlige sektor.

 

Nivelleringen sikrer et plant gulv uden ujævnheder

 

Vi har stor ekspertise med afretning af betongulve. Samtidig yder vi professionel rådgivning og vejledning, så vi sikrer, at vores kunder træffer de bedste valg og får de bedste gulvløsninger.

Afretning af gulve kan være nødvendigt, hvis der for eksempel skal lægges fliser på et betongulv. Det kan også være nødvendigt, hvis der skal lægges vinyl, linoleum eller visse typer trægulve.

Afretningen, eller rettere nivelleringen, sikrer, at gulvet er helt plant. I modsat fald kan belægningen blive ujævn. Udover det æstetiske sikrer det, at belægningen ikke tager skader, herunder at eventuelle fliser ikke knækker.

Vi afretter især ældre gulve, men det kan også være i forbindelse med ny- og tilbyggeri. Vi sikrer naturligvis, at vi afleverer et godt og solidt håndværk. Derfor bliver vores medarbejdere løbende uddannet i de nyeste teknikker og materialer.

 

Kontakt os for at høre om afretning af betongulve

Du er velkommen til at høre mere om afretning af betongulve og om vores priser. Vi fortæller også gerne mere om gulvbelægninger. Desuden kommer vi gerne ud for at se på opgaven og få en snak. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.