slider1

Velkommen til SP Gulve

GULVBELÆGNING I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Undergulv

Undergulvet er fundamentet for at dit træ-, vinyl- og linoleumsgulv kommer til at ligge plant

Undergulvet skal være i orden, ellers ødelægger du hurtigt dit nye gulv. I orden betyder i denne sammenhæng, at der ikke må være buler, revner, store ujævnheder eller andre ting, som gør undergulvet uegnet. Svømmende gulve er eksempelvis ikke bærende gulve i sig selv. Her er der brug for et undergulv, der giver det rigtige underlag. Undergulve skal kunne bære vægten af mennesker, møbler og udstyr. Der skal være balance mellem behagelig affjedring og en fasthed der gør, at gulvet ikke begynder at give efter på de mest belastede områder.

Et betongulv med buler, revner eller huller medfører risiko for at det synlige gulv, der bliver lagt ovenpå, ikke holder sig pænt så længe som ønsket. Når du skal have lagt nyt gulv, er det vigtigt, at undergulvet er helt plant.
Du risikerer at der kommer revner, og at gulvet knirker meget, når betongulvet nedenunder ikke har en jævn overflade. Det er spild af penge at lægge et fint nyt gulv, hvis det bliver ødelagt på grund af et ujævnt undergulv.

  • Her ses et nylagt undergulv i København
  • Undergulv lagt udendørs i Storkøbenhavn
  • Her ses et undergulv der skal laves, så det bliver mere jævnt

Afretning af betongulv

Afretning af betongulv bør udføres af en professionel gulvmand, så det bliver gjort rigtigt første gang.
Har du selv forsøgt dig, og er du ikke tilfreds med resultatet, bliver det nye gulv oven på betongulvet ujævnt. Dette kan betyde brud på dit gulv efter noget tid. Rummet kan ikke bruges så længe gulvet ikke er i orden. Vi kommer ud og ser på gulvet, tager en snak om hvad der skal laves og så får du et godt tilbud på opgaven.

Kontakt os i dag

Der er adskillige metoder til at lave undergulve, og hvilken der passer til dit nye gulv afhænger af den konkrete situation. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på undergulve til din bolig, institution eller virksomhed, og vælg det gulv i de materialer du ønsker. Du er også velkommen til at skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et tilbud. Tilbuddet er gratis og helt uforpligtende. I bliver som minium lidt klogere på, hvad der skal til for at I får et rigtig godt gulv, der holder i mange år.

Kontakt os i dag