slider1

Velkommen til SP Gulve

GULVBELÆGNING I KØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Privat2019-02-06T15:21:36+00:00

Gulvlægning for private

Hos SP Gulve i Hillerød tilbyder vi alt inden for gulvlægning til dit hus, sommerhus eller lejlighed. Vi ved af erfaring, at beslutningen om et nyt gulv er en større beslutningsproces, da investeringen er af stor betydning og er forbundet med større omkostninger. Derfor ligger vi hos SP Gulve stor vægt på en god tovejs kommunikation. Vi vil ærligt fortælle vores mening, med henblik på at sikre at dine ønsker og behov bliver opfyldt.

Vi har mere end 15 års erfaring med gulvlægning i branchen. Derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning og levere et solidt håndværk.

Vi monterer mange forskellige slags gulve, og rummet dit gulv skal lægges i har betydning for valget af den rigtige type gulv til netop det rum.

Her får en privatkunde lat nyt gulv i Storkøbenhavn

Vi har et gulv til alle boligens rum

Vi har en løsning til alle husets rum. Vi lægger også gulve til vådrum – bryggers, toilet og badeværelse, men det kan også være i dit køkken, som udsættes for madrester og fedt, og derfor skal det også være nemt at rengøre.

Derudover er det vigtigt, at dit nye gulv lægges på et jævnt og stabilt fundament, og derfor afretter vi også undergulve, så at du får et gulv der har en jævn og stabil overflade.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Overvejer du at få lagt et nyt gulv? Vi kommer meget gerne ud, og ser din bolig eller på det rum du ønsker at få lagt nyt gulv i, så vi kan snakke om dine ønsker, og dernæst komme med en pris – tilbuddet er altid uforpligtende.

Du er også velkommen til at ringe til os, eller skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag